Close

Not a member yet? Register now and get started.

lock and key

Sign in to your account.

Account Login

Forgot your password?

Snowworld / covid 19

09 mrt Geschreven door in Naast de piste | Reacties
Beste collega’s,
 
Naar aanleiding van de persconferentie 8 maart 2021 willen wij jullie weer op de hoogte brengen wat dit betekent voor jou als medewerker van SnowWorld. Helaas hebben we gister vernomen dat bijna alle maatregelen weer verlengd zullen worden tot en met 30 maart 2021. Er zijn een aantal versoepelingen, maar deze zijn helaas niet van toepassing op onze vestigingen. Gelukkig hebben we tijdens de persconferentie te horen gekregen dat er naar alle waarschijnlijkheid vanaf 1 april 2021 hopelijk weer meer mogelijk is. Uiteraard zullen wij alles gaan voorbereiden voor een (gedeeltelijke) heropening van een aantal van onze activiteiten per 1 april 2021.
 
In Landgraaf gaan we aanstaande zaterdag 13 maart 2021 met alleen het klimpark open voor jongeren tot 27 jaar, op basis van reservering van een tijdsslot. Vooralsnog zullen we alleen op zaterdag voor deze beperkte doelgroep geopend zijn.  Vervolgens zal in Landgraaf op 1 april 2021 het hotel heropend worden, hierbij worden alle geldende maatregelen in acht genomen. Voor alle overige activiteiten zullen we in Landgraaf, net zoals bij de andere vestigingen, ons volledig focussen op eventuele versoepelingen vanaf 1 april 2021.
 
Voor Ayers Rock zijn we ook aan het onderzoeken wat de mogelijkheden zijn om, net zoals in Landgraaf, beperkt open te kunnen gaan.
 
Wat betekent dit voor jou?
De afgelopen weken zijn de vestigingen gesloten geweest en zijn alleen noodzakelijke processen/activiteiten doorgegaan. Vooralsnog blijven we deze aanpak voortzetten, in ieder geval tot en met dinsdag 23 maart 2021. Je blijft wel oproepbaar voor werkzaamheden indien je geen vakantiedagen opneemt.
 
Voorgaande keren hebben we jullie erop geattendeerd welke mogelijkheden de rijksoverheid (kosteloos) aanbiedt wat betreft (om/bij-)scholing en ontwikkeling. Op de volgende website staat alle informatie:   https://vindjeupdate.hoewerktnederland.nl/.  Nogmaals willen wij jullie erop attenderen wat voor een enorme diversiteit aan cursussen wordt aangeboden. 
 
Mochten er nog andere vragen en/of opmerkingen zijn, aarzel dan niet en neem contact op met ons HR team via hr@snowworld.com.
 
Stay Safe!
 
Directie SnowWorld

 


Reageer

parajumpers pas cher parajumpers pas cher tn pas cher nike tn pas cher louboutin pas cher louboutin pas cher hogan outlet hogan outlet hogan outlet hogan outlet hogan outlet moncler outlet moncler outlet moncler outlet online moncler outlet online moncler outlet online woolrich outlet woolrich outlet moncler outlet golden goose outlet golden goose outlet golden goose saldi golden goose saldi