Close

Not a member yet? Register now and get started.

lock and key

Sign in to your account.

Account Login

Forgot your password?

Bericht van SnowWorld ivm abonnementen

04 feb Geschreven door in Naast de piste | Reacties

Beste Teamjaarkaart-houder,

Gelukkig mocht SnowWorld haar deuren weer openen vorig weekend! We hopen dat je veel plezier mag beleven op de sneeuw en dat je trainingen succesvol zullen verlopen.

Om je te compenseren voor de periode dat SnowWorld in lockdown zat (1 maand) zullen we de waarde van die maand terugstorten op jouw rekening. Op die manier zal de einddatum van jouw abonnement niet wijzigen.

Wat moet je doen?
Om de terugbetaling in gang te zetten hebben wij een aantal gegevens van je nodig. Klik hier om het formulier in te vullen.

Ondertussen kun je gewoon gebruikt maken van je abonnement, door vóór je komst een reservering te maken via onze website.

Meer informatie?
Neem contact op met ons Contact Center voor al je overige vragen. Dat kan op werkdagen van 09.00 tot 18.00 uur via 085 – 902 0606 of via information@snowworld.comHelaas is het in ons Contact Center veel drukker dan normaal, hierdoor kan de wachttijd oplopen.

Met vriendelijke groet,

Team SnowWorld

 


Reageer

parajumpers pas cher parajumpers pas cher tn pas cher nike tn pas cher louboutin pas cher louboutin pas cher hogan outlet hogan outlet hogan outlet hogan outlet hogan outlet moncler outlet moncler outlet moncler outlet online moncler outlet online moncler outlet online woolrich outlet woolrich outlet moncler outlet golden goose outlet golden goose outlet golden goose saldi golden goose saldi