OVER ONS

OVER ONS

Een introductie…

SKI TEAM TERNEUZEN

Ski Team Terneuzen is een vereniging die zich wil toeleggen op het samenbrengen van alle skiërs. Zo kunnen zowel recreanten als competitieskiërs bij ons terecht en dit weliswaar van jong tot oud. Ook skiërs die aangesloten zijn bij andere clubs vinden bij ons hun plaats om op sneeuw te komen bijtrainen en zien op die manier Ski Team Terneuzen meer als een trainingscenter.

U kan trainen zowel in groep als alleen met uw specifieke trainer op afgesproken data en uur.

De trainingen vinden plaats op rustige momenten zodat de piste bijna volledig beschikbaar is voor de training. Tijdens de slalomtraining is er sowieso een stuk gereserveerd om een slalom te plaatsen en hierbij de volledige lengte van de piste te benutten. Trainingen worden gegeven door binnenlandse en buitenlandse gekwalificeerde trainers. Zij zijn op elkaar ingespeeld zodat bij een trainerswissel dit geen impact heeft op de vooruitgang van de skiërs.

Renners worden niet verplicht om aan wedstrijden deel te nemen. Zij zijn vrij aan deelname. Om die reden kunnen ook renners van andere clubs bij ons terecht voor extra sneeuwtrainingen.

Aansluitingstarieven kan je terugvinden onder Tarieven. Heb je bijkomende vragen, ga dan even naar onze Contact-pagina om daar de geschikte contactpersoon terug te vinden of mail direct naar stevieski@live.be